Pemain Bola Sepak

Pemain Bola Sepak

6 Aturan Nutrisi kanggo Pemain Bola Sepak

Hot

Monday, January 1, 2018

6 Aturan Nutrisi kanggo Pemain Bola Sepak

January 01, 2018 7

A pranyata apik adhering kanggo desain diet apik wis samesthine kanggo mbantu pamuter balapan, kuwat lan pas. Rezeki dhasar kanggo individu sing dinamis kudu nggabungake gula kanggo menehi bahan bakar lan protein sing cocok kanggo ningkatake perawatan lan perbaikan otot sing cepet. Uga, regimen mangan sing disetel perlu kabeh wiji, wiji, kacang-kacangan, produk saka lemah kanggo menehi vitamin lan mineral sing bermanfaat, déné iwak sing licin, minyak zaitun, lan alpukat bisa menehi panganan sing apik.

Bebuka preparation lan dina-dina sing cocog mesthi duweni pangaruh ing panambahan rezeki lan cair. Contone, pemain sing dibutuhake ing patemon instruksional sing dawa bisa nggoleki dening rejimen mangan sing sugih ing pati kanggo menehi bahan bakar sing dibutuhake, uga mbantu mbalekake, ngatur eksekusi, lan ngurangi kelemahane. Nanging, ing dina-dina sisa ngasilake kandhutan cita-cita, reaksi mangan sing ngandhut gula kurang luwih apik.

Kene enem aturan panganan sing wigati:

Cut bali ing rasa sedhep sing wis disiapake

Punika migunani kanggo ngatasi pangopènan sing ditangani kanthi luwih apik lan mangan regimen mangan sing diatur kanthi reged lan kompak sing dumadi saka gula serat sing dhuwur, kabeh biji, produk saka lemah.

Mangana pelangi

Mangan macem-macem panganan sing ditanam saka lemah ing waktu mangan kanggo nggedhekake kapasitas kanggo ngerteni luwih akeh vitamins lan mineral kanthi rutin mangan. Ruang lingkup amplop minangka pilihan paling apik. Kejabi, iki minangka pendekatan sing luar biasa kanggo nampilake para pemain bal-balan sing enom sing mangan swara bisa seneng lan urip.

Lemak padhet

Lemak sing bener bisa dadi jantung sing padhet. Sembarang rutinitas swara sing bisa digayuh bisa digayuh kanthi ngalami owah-owahan lemak padhet, umpamane, lenga flaxseed, sudut, avokado, wiji, nyebar terigu lan minyak zaitun. Kira-kira 20 nganti 35% saka kalori sampeyan kudu diwiwiti saka lemak padhet.

Sarapan saben dina

A pendekatan sing luar biasa kanggo nyedhak pencernaan kanggo dina iku kanthi sarapan sing swara. Loro utawa telu alternatif sarapan gedhe banget kanggo bahan bakar sing ngemot awak yaiku muesli sing diisi karo panganan sing ditanam saka gandum lemah kanggo menehi vitalitas sing akeh, nalika oat minangka pilihan sing luwih sugih.

Tetep dihidrasi

Tetep dihidrasi kanggo njaga awakmu kanthi gampang. Sembarang indikasi saka pangatusan bisa ndadekake kemampuan sampeyan bisa njaga eksekusi nalika main. Ing donya sing sampurna, sampeyan kudu ngombe watara 3 liter banyu, tèh ijo utawa non-caloric refreshments kanthi konsisten.

Post-exercise recuperation

Wonten ing wekdal pungkasan ngleksanani, damel titik kangge nambalaken goncangan pasinaon utawi nedha bengi ingkang sugih ing protein lan gula.

Perusahaan profesional apostasonlinebonus nyedhiyakake kabeh informasi ing Portugal Online Portugal.
Read More